pátek 4. října 2013

Melódia našich duší - vo co go?

*Oslovení*

Když si dva lidi sednou a začnou spolu tvořit...
Pamatujete si, jak jsem psala o té spolu autorské povídce co píšu s Majkou? Jo? Tak to je super! :3
Protože už jsme napsaly přes 25tisíc slov, rozhodly jsme se to postupně začít zveřejňovat i přes to, že povídku stále ještě píšeme a sem tam i trochu upravujeme. (Nemějte strach, když tam něco změníme, přepíšu to i tady.)

Takže... pojmenovaly jsme jí Melódia našich duší. (Slovensky to zní prostě lépe.)

A jediné co vám z obsahu řeknu je: Povídka je o dvou chlapcích. Bude to Shounen-ai, tudíž romantický vztah dvou mužů.
Hlavní pár je člověk x upír.
Aaa... zbytek v povídce :P :D

Tak ještě na něco jsem si vzpomněla. Povídka je psaná napůl česky a napůl slovensky, jelikož já jsem Češka a Majka je Slovenka. Doufám, že to nikomu neude vadit. A že mí čeští čtenáři umí slovensky. ;)

Hlavní postavy:

Daren - člověk
věk: 19let
výška: 193cm
Jak vypadá:
Vyšší hubené postavy; má rudé vlasy po ramena; trávově zelené oči vždy nějak zvýrazněné, ať už tužkou na oči nebo nezvyklými stíny (nosí brýle s černými obroučky); používá bílé líčidlo na obličej; má pirsing v pravém obočí a v jazyku; nosí cilindr s tmavě zelenou stuhou; černé triko (které mu již je trochu krátké); po kolena dlouhý gotický kabát na kterém má podél páteře (bodce? *nenapadá jí jiné slovo*); rudé kalhoty; původně černé, již ošoupané steelky *neví jak se to píše*.
Záliby (koníčky):
Hraje na housle, rád fotí, čte a miluji break dance. Nikdy se nebrání běhu v přírodě, či plavání. Nemá rád samotu a proto se často zdržuje na místech kde je rušno. Nejraději je někde venku se svou partou, která je zvláštní tím, že každý z nich je úplně jiný a v podstatě se k sobě nehodí. Má rád zvířata. Má milou a přátelskou povahu, kterou však lidé na první pohled nevidí. Protože hodně z nich odradí jeho vzhled. Je fascinován tajemnými věcmi - magií, černou; goths people; hřbitovy apod. Je velmi velkým čtenářem fantazy, téměř nikdy jej není vidět bez knihy, nebo houslí a tmavě zelených sluchátek.

Lucien - upír
Jeden z mladších upírov. Vyzerá na 17 až 18.
Má meter 85
Výzor:
Chudý, čierne vlasy padajúce po lopatky chaoticky zostrihané, tmavo fialové oči ktoré menia farbu keď je spln alebo keď pije krv, a to na vínovo-červenú. Oči má výrazné, ale viečka večne tmavé, líca bledé a pery bledo fialové, akoby mu bola zima. Má špicatejšiu bradu a chudý, dlhší a bledý krk. Nosí staroveké košele s viazankou (viazanka - niečo ako kravata len v starom štýle). Nohavice voľné a elegantné, staroveké pánske topánky ešte na podpätku. Kabát dlhý po členky. Všetko čierne, len brošne a gombíky sú fialové rovnako, ako aj vzor na viazanke.

Hraje na piano, ovláda nemčinu, francúzčinu, angličtinu aj svoj rodný jazyk (pochopiteľne). Bojí sa nových vecí. Nie je rád stredobodom pozornosti (uvádza ho to do rozpakov). Je tichý a mierumilovný. Miluje zvieratá: Kone, psy, mačky, všetko. Nevie sa hádať. Neklame a nepodvádza, je to preňho ponižujúce. Ostatný sú preňho dôležitejší, ako on sám.

_______________________
Takže... tohle je něco jako úvod... (asi)
Hned přidám dva díly a moooc se těším na vaše reakce. :3

1 komentář:

  1. Pááni, zní to moooc zajímavě a nejvíc mě na tom láká to, že přesně takhle bych si já upíra nikdy nepředstavovala.. Tudíž mě to strašně zajímá. Navíc, když se spojili dva géniové jako vy dvě.. jupí jeej!!

    OdpovědětVymazat